Ik heb altijd gefantaseerd om webcammodel te worden

mei 26, 2020 Uit Door Rachel

Hi en welkom op mijn website!

Mijn naam is Rachel en naast mijn huidige part time job werk ik als succesvolle webcammodel. Ja, je leest het goed: succesvol! Net als jij heb ik erover gefantaseerd hoe het zou zijn om te werken als webcammodel. Mijn fantasie is werkelijkheid geworden: ik ben webcammodel geworden.

“Als ik eerder geweten had dat dit zo leuk was, had ik eerder webcammodel geworden”

Ik doe het werk pas vanaf 2019, maar wat had ik graag veel eerder webcammodel willen worden! Ik ga je vertellen hoe ik ben begonnen en mijn ervaring hier met je delen. Ook ben ik er inmiddels achter wat ik beter wel en wat ik beter niet kan doen tijdens het webcammen.

Al wat jaartjes eerder heb ik bij mijn destijds echtgenoot aangegeven dat het mij leuk lijkt om te webcammen en dat er een leuke verdienste tegenover staat. Goede gesprekken hierover gehad, maar beiden toch nog een beetje aarzelend, want stel je voor dat iemand je herkent! Ik heb het toen laten rusten, maar ben er wel over door fantaseren.

Ik wil anoniem aan de slag als webcammodel, kan dat?

Weer ging ik op internet research doen naar goede webcamsites en de voor en tegens met elkaar vergelijken (het kriebelde toch weer). Wat ik belangrijk vond was dat het een webcamsite moest zijn waar je een oogmasker op mocht doen (of pruik of whatever) om anoniem te kunnen webcammen en wat ik allemaal nodig had om te kunnen starten. Zo kwam ik op mijn eerste webcamsite terecht. Ik heb mij toen aangemeld en binnen 24 uur was mijn account goedgekeurd.

Wat waren mijn eerste verdiensten als webcammodel?

Op mijn parttime dag, toen ik alleen thuis was, heb ik de stoute schoenen (uiteraard sexy high heels) aangetrokken en heb ik in 8 uur 200 euro verdiend. De eerste keer webcammen is natuurlijk spannend en ik had veel te leren. Ik miste een coach die mij hierin begeleide en heb mezelf in korte tijd veel aan kunnen leren.

Als beginneling verdiende ik 25 euro per uur en inmiddels zit ik op 30 à 40 euro per uur en sta ik ingeschreven bij de KvK. Ik bepaal mijn eigen tijd en wanneer ik maar 1 uurtje wil webcammen is dat ook goed; het is gewoon leuk om online mensen te leren kennen. En ik doe voor de webcam wat ik zelf wil, als ik iets niet wil doe ik het gewoonweg niet. Je moet je wel comfi blijven voelen vind ik. Lees hier wat je kunt verdienen.

Eindelijk een appeltje voor de dorst

Drie keer per maand word ik uitbetaald en dat is prettiger dan 1 keer per maand. Gelukkig ben ik het type niet om meteen het geld uit te geven, maar shoppen in wat luxere winkels kan ik nu wel doen. Er is altijd eten in huis en als er iemand jarig is kan ik altijd een cadeau aanschaffen. Uitgaan met mijn vriendinnen, lekker uit eten gaan, deed ik voor de Corona ook vaker.

Ze zeggen dat geld niet gelukkig maakt, maar dit is echt een appeltje voor de dorst en ik verdien meer dan mijn minimumsalaris van mijn kantoorbaantje. Ik hoef niet meer op de kleintjes te letten en dat maakt mij toch enigszins happy.  De wetenschappelijke gedachten dat ik een ruime buffer heb is echt super fijn. Hou er wel rekening mee dat je verdiensten ALTIJD aan de belastingdienst dient op te geven. Lees hier hoe ik het heb gedaan.

Ik zal blogs schrijven over mijn ervaringen en gouden tips geven om een succesvolle webcammodel te worden.

Liefs,

Rachel

Volg mij op Twitter

Wil je het eens zelf uitproberen? Er zijn voor het aanmelden geen kosten aan verbonden. Het enige wat je hoeft te doen is administratief aanmelden bij de webcamsite en je kunt zo beginnen. Je zal het zelf moeten ervaren of webcammodel zijn iets voor je is, maar ik kan alleen maar positief hierover zijn.

Webcammodel worden
Please follow and like us:
Tweet 20

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Geen zorgen, ik hou ook niet van spam! Hooguit om de twee weken ontvang je een van mijn tips waarmee je succesvol kunt worden. Je kunt je altijd afmelden voor de nieuwsbrief.