Dagboek van een Webcammodel – Zaterdag 26 juni 2020

juni 27, 2020 0 Door Rachel

Lief dagboek, vandaag was een warme dag met temperaturen boven de 25 graden. Het is vrijdags altijd mijn parttime dag en normaliter begin ik als de kids naar school toe gaan met mijn werk als webcammodel. Maar nu lief dagboek, heb ik de hele dag genoten van de zon en de mooie bloemen in mijn tuin. Om half acht ’s avonds ben ik mijn ‘studio’ gaan klaarzetten en kon ik om 19.50 uur beginnen.

Laptop aan, website opzoeken en starten met cammen! De eerste bezoekers kwamen al binnen, allemaal geil door de warmte van het weer van vandaag. Mijn interactieve toy had ik in, de kleine esca2 (toppertje), maar bij de test die ik van tevoren heb gedaan was hij wat zwak. O jee, ben ik het vergeten op te laden? Ik kijk even hoelang hij het nog doet en anders ga ik over op de vibrator die ook interactief is.

De eerste tip kwam al binnen, mijn toy ging trillen en dat is altijd een enorm heerlijk gevoel 🙂 Ik kijk van wie de tip afkomt en bedank hem netjes. Dit gaat een paar keer door en mijn teller tikt behoorlijk aan. Nog geen 10 minuten later werd ik meegenomen naar de VIP. En je weet het lief dagboek, in de VIP wordt ik 4x uitbetaald.

In de VIP wilde mijn bezoeker mij laten klaarkomen. Ik haalde mijn kleine toy uit mijn vagina en pakte de vibrator die hij op afstand kon bedienen. Ik kon hem niet zien, maar hij mij wel. Mijn bezoeker liet mij door flinke tips de vibrator te bedienen heerlijk klaarkomen. (Als webcammodel kun je niet een orgasme faken, dat hebben de bezoekers direct door.) Hieronder kun je zien welke tips ik krijg als de toys door een bezoeker worden bediend en het is een totaaloverzicht van de twee uur dat ik heb gewerkt.

In twee uurtjes had ik iets meer dan 70 euro netto verdiend. Dat is niet slecht! Bijna 22.00 uur, ik vind het mooi geweest. Lief dagboek, morgenavond is deze webcammodel weer online!

Wil jij net als ik bijverdienen of wil je full time webcammodel worden? Schrijf je dan hier in. Tijdelijke actie om 75 euro bonus te verdienen: gratis inschrijven en een minimum van 200 euro behalen met webcammen.

Please follow and like us:
Tweet 20

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Geen zorgen, ik hou ook niet van spam! Hooguit om de twee weken ontvang je een van mijn tips waarmee je succesvol kunt worden. Je kunt je altijd afmelden voor de nieuwsbrief.